Lleida
15 / 35° C (sol)
97% 26 km/h


Vilanova de l'Aguda celebra els 40 anys de futbol federat a la localitatActe d'homenatge i reconeixement als dos presidents del club


Vilanova de l'Aguda va celebrar els 40 anys de vida del seu club, tota una fita per al poble més petit del país que disposa d'un equip de futbol federat. Per a aquesta festa es va comptar amb la presència del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani.

Aprofitant la festa es va realitzar un acte d'homenatge i reconeixement als dos presidents del club, Josep Capell i Pere Argelich.

Durant la tarda es van realitzar diverses activitats per part dels jugadors i exjugadors i assistents; com un futbolí humà, futvòlei, un partit de futbol 7, llançament de penals amb punteria i també una zona d'esbarjo i jocs per als més petits.

Dins de la carpa hi havia una exposició de fotos antigues i dels 40 anys de futbol de la UE Vilanova de l'Aguda, dels diferents trofeus i samarretes i de totes les fitxes dels jugadors al llarg d'aquestes quatre dècades.

La festa va concloure amb un sopar popular de gala amb unes 400 persones, parlament de les autoritats, reconeixement als entrenadors i persones del club i també lliurament del màxim golejador i jugador més regular d'aquesta temporada. També va realitzar el sorteig d'una gran cistella entre els assistents.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats