Lleida
7/16° C (sol)
97% 26 km/h

14 desembre 2019


''Vull una medalla olímpica''Unió de campions entre Pierre Oriola i Joan Capdevila


La capital de l'Urgell va viure ahir una jornada per al record amb l'homenatge a Pierre Oriola, flamant campió del Món de bàsquet amb l'Espanya de Marc Gasol.

"Vull una medalla olímpica", aquesta va ser la confidència que li va fer Oriola a un altre fill il·lustre targarí, Joan Capdevila, campió del món de futbol. Pierre va afegir que lluitarà per ser seleccionat.

El pivot Pierre Oriola Garriga (Tàrrega, 1992) té 26 anys i mesura 2,06 metres. La seva carrera ha estat ascendent i el 2017, es va proclamar campió de la Lliga ACB amb el València Basket, on va estar sota les ordres del tècnic Jaume Ponsarnau, a qui va agrair haver-li donat l'oportunitat al Manresa, i que també és natural de Tàrrega. Anteriorment, Pierre havia estat jugador de Força Lleida i Osca, entre altres.

Des de la temporada 2017-2018 és jugador del FC Barcelona. Tàrrega va unir ahir als seus dos campions del món, ja que el futbolista Joan Capdevila va formar part de la selecció espanyola que va conquistar el Mundial de Sud-àfrica 2010. La salutació entre els dos ahir durant l'homenatge a Oriola va ser una de les imatges destacades. Pierre va gaudir d'una recepció institucional, presidida per l'alcaldessa Alba Pijuan a la Sala de Plens de la Casa Consistorial (Plaça Major), on va signar al Llibre d'Honor. Oriola i les autoritats es van desplaçar cap al pavelló del Club Natació Tàrrega (Parc Esportiu), on els equips de bàsquet on va començar van fer una demostració.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: