Lleida
2/8° C (núvols)
97% 26 km/h


435 persones celebren la 39a Festa d’homenatge a la gent gran del SolsonèsAmb aquesta cita es tanca la quinzena Setmana de la Gent Gran de Solsona


Sens dubte la cita més participada de la Setmana de la Gent Gran de Solsona és la Festa d’homenatge a la gent gran del Solsonès, celebrada ahir a la Sala Polivalent. Un total de 435 persones, i una trentena de voluntaris, van prendre part en la jornada de tancament de la setmana. També hi van ser presents l’alcalde, David Rodríguez, la presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón, el regidor Marc Barbens, la consellera comarcal de Benestar Social, Sílvia Solé, i altres alcaldes del Solsonès.

La festa, que ja assolia la trenta-novena edició, va seguir l’esquema habitual de cada any, amb una missa al Cor de Maria, per començar, i un dinar de germanor, seguit de ball, enguany amenitzat pel Duet Ambient. Aquesta celebració és organitzada per la regidoria d’Acció Social i els Serveis Socials del Consell Comarcal, amb la col•laboració del Consell de la Gent Gran i diverses entitats i empreses.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats