Lleida
6/15° C (sol)
97% 26 km/h


Adif estudia la viabilitat d'ubicar l'estació d'autobusos en terrenys de la seva propietatEls solars necessaris per a la construcció estan situats a prop de l'equipament ferroviari de Lleida-Pirineus


Adif està estudiant la viabilitat de el canvi d'ubicació de la nova estació d'autobusos de Lleida a partir d'uns terrenys de la seva propietat.

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) va comunicar ahir que el 21 de gener passat es va mantenir la primera reunió amb les diferents administracions que tenen competència en la construcció de la nova estació d'autobusos de Lleida -la Generalitat de Catalunya i la Paeria- per tractar el canvi d'ubicació de l'equipament. En principi, es compta amb uns terrenys propers a l'estació de ferrocarril Lleida-Pirineus, propietat d'Adif.

Fonts d'Adif van anunciar que "estan estudiant la viabilitat de el canvi d'ubicació inicial de l'estació de busos" i la cessió o venda d'uns solars de la seva propietat perquè es pugui construir la nova infraestructura. No obstant això, van afegir que aquesta actuació urbanística no només afecta a Adif, sinó que també s'ha de reflectir al Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de l'Ajuntament de Lleida.

El Departament de Territori va comunicar el 22 de gener que està a l'espera de tenir disponibilitat de terrenys, propers a l'estació Lleida-Pirineus, per poder dur a terme el projecte. La nova estació d'autobusos es construirà al costat de la base de el pont de Príncep de Viana i el carrer Lluís Roca.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats