Lleida
6/18° C (núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

ALESSA, Cambra de Comerç de Lleida i Club Natació Lleida, premis Integra 2018
Les empreses ALESSA, Cambra de Comerç de Lleida i Club Natació Lleida han estat guardonades en aquesta XIII edició dels Premis Integra XXI, de l’associació Down Lleida, per reconèixer aquelles empreses que fomenten la contractació a persones amb discapacitat intel·lectual al mercat laboral ordinari. L’acte de lliurament s’ha fet en el decurs del sopar anual de l’entitat, a la Fonda del Nastasi, al qual han assistit més de 200 persones i en el que els guardonats han estat obsequiats amb unes obres de l’artista Víctor P. Pallarès. Els vins del sopar, un any més, van ser cortesia de l’empresa Clos Pons.

El pin d’honor de l’entitat va ser per a Postureig de Lleida, que amb la seva iniciativa solidària de les postuxapes col·labora amb Down Lleida, així com donant visibilitat a les múltiples capacitats que tenen totes les persones. Se li ha volgut agrair d’aquesta manera la seva tasca altruista i solidària en pro de la millora de la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals.

També s’ha volgut fer un reconeixement a la família del difunt Victor P. Pallarès, que durant molts anys ha col·laborat amb la donació d’obres d’art per a les empreses premiades en aquest esdeveniment. L’any 2013 el sr. Pallarès va rebre també el pin d’honor de l’entitat.

I finalment s’ha fet la presentació del calendari solidari 2019 de Down Lleida, elaborat per Julián Garcia i Reinald Pomés. El calendari d’aquest any és una mostra d’algunes de les activitats que es duen a terme a la nostra entitat.

Integra XXI és el servei d’inserció sociolaboral per a persones amb síndrome de Down i d’altres discapacitats intel·lectuals, a l’empresa ordinària. Aquest servei es va iniciar el 2003 i utilitza la metodologia del Treball amb Suport. La integració laboral és un mitjà perquè les persones amb discapacitat aconsegueixin elaborar la seva pròpia identitat i perquè puguin anar construint el seu projecte de futur, madurant integralment com a persones. El treball els dóna l’oportunitat de participar de manera activa a la societat i constitueix la via d’accés al món dels adults.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats