Lleida
19/30° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Alex Márquez seguirà a Moto2 l'any vinentEl petit de la nissaga renova amb l'Estrella Galícia 0,0 MarcVDS


El pilot Àlex Márquez, líder del Mundial de Moto2, va renovar el seu compromís amb l'equip Estrella Galícia 0,0 MarcVDS per a la temporada, que serà la sisena consecutiva des de la seva incorporació a la cilindrada en 2015 .

La firma va anunciar aquest dimarts l'acord per a la continuïtat de Márquez, que ha celebrat amb el seu equip vuit victòries, vint podis i vuit "poles", a més de liderar actualment el Mundial amb 43 punts d'avantatge sobre el segon classificat, el suís Thomas Luthi .

"Agraeixo molt la confiança de l'equip. Amb la seva renovada estructura tècnica, part clau dels èxits actuals, podré seguir, un any més, millorant com a pilot, pujar el meu nivell de pilotatge i preparar-me per complir el meu somni de fer el salt a MotoGP" , va dir Márquez en un comunicat.

El pilot també va mostrar el seu agraïment per la "confiança" de la cervesera, que l'acompanya des dels seus inicis en el Campionat d'Espanya el 2011, i el suport de Marc Van der Straten, propietari de l'equip, per "poder lluitar per complir" els seus "objectius en la categoria de Moto2."

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats