Lleida
1/11° C (sol)
97% 26 km/h


Alpicat ja viu amb intensitat la seva Festa Major
Alpicat ja es troba immers en la Festa Major 2016 en honor a Sant Bartomeu, que va començar oficialment el dijous a la tarda i acabarà el diumenge.

El dijous a la tarda quan es va anunciar l’inici de la festa amb el repic de campanes i l’esclat de coets. Tot seguit ja es van celebrar una cercavila, el segon Concurs de Coques a la Cassola i ja a la nit es va fer el pregó de festa a càrrec de Jaume Casasús, metge titular d’Alpicat durant 17 anys, a més de l’acte de proclamació de les pubilles i els hereus. L’escala en hi-fi show de les penyes i la música d’Ertaqueta i un Dj van cloure aquest primer dia de festa.

Avui el dia ha arrencat amb una nova cercavila, la processó i Missa cantada en honor a Sant Bartomeu, el parc infantil Pirates! i un espectacle de pallassos i circ amb Lo Biel.

Avui la tarda, Mega Tobogan i Tastabars, i a la nit teatre amb Toni Albà i concerts

Per aquesta tarda hi ha previst un dels plats forts, la instal•lació d’un mega tobogan urbà de 75 metres al carrer del Bosc, amb animació musical. Després es podrà veure l’espectacle d’animació infantil Queviures, amb la Cia Parranda, concert i ball amb l’orquestra Rosaleda, el Tastabars amb la xaranga Xino Xano, i futbol amistós entre els veterans d’Alpicat i del Balaguer. Al vespre Toni Albà portarà l’espectacle Audiència-i-real, i el dia acabarà amb un ball de nit amb l’orquestra Rosaleda i un concert d’El Último ke Zierre.

Demà dissabte amb festa de l’aigua, Festival Holi Dolly by Eutópica i més música

La festa seguirà el dissabte amb un recorregut de caça al camp de tir, seguit d’una exhibició de natació sincronitzada i el muntatge de jocs gegants Fes-te Gran!, a la plaça annexa al Casal.

La tarda també inclourà una Festa de l’aigua Water Park al carrer de Pompeu Fabra i un Festival Holi Dolly by Eutópica al carrer Enric Granados –un espectacle de hores amb música en directe, animació, DJ…– a l’esplanada de davant de la Biblioteca, a més d’un concert amb l’orquestra Maravella.

Més tard hi haurà també futbol amistós entre l’Alpicat i el Fraga, i una nova sessió de ball amb la Maravella. Ja a la nit, ens espera el correfoc amb els Diables Fot-li Foc i Fort d’Alguaire, al que seguirà un ball de nit amb la Maravella i un concert a les pistes del Parc del Graó amb La Cintura de Paula, Koers i DJ Miki.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats