Lleida
6/23° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Alumnes del Josep Lladonosa, d'Erasmus a les Antilles Franceses
Un grup d' alumnes  de 3r d’ESO de l’institut Josep Lladonosa que cursen l’assignatura de francès estan gaudint des del dia 19  fins el 26 de gener d’una beca Erasmus Plus amb el collège Bebel de Sainte Rose (Guadeloupe - Antilles franceses). 

Durant aquest dies, l’alumnat d’ambós centres realitza diverses activitats de solidaritat i voluntariat social i mediambiental. La primera acció ha estat un espectacle musical amb  el centre CAJITL que treballa amb joves amb discapacitats intel.lectuals. Aquests treballen habilitats musicals i d’expressió corporal i així ho han demostrat al concert amb cançons i coreografies de moda entre els adolescents. Els alumnes del Josep Lladonosa i els seus “partenaires” han participat cantant conjuntament Com una lluna a l’aigua de Txarango, així com cançons en francès i en créole (llengua autòctona de l’illa) al ritme d’instruments de percusió. 

Altres activitats previstes són classes d’iniciació al créole per part de l’Associació de Gent Gran de Sainte Rose o la neteja de platges.

En aquesta setmana, els alumnes lleidatans romanen a casa de nou alumnes guadalupencs i realitzen així una immersió lingüístico-cultural. Al mes de maig rebrem la seva per tal de dur a Lleida altres accions solidàries.

Al mes de maig rebran la seva visita per tal de dur a terme, dins el projecte Erasmus Plus, d’altres accions solidàries a la nostra ciutat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats