Lleida
2/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Arrenca la 29a Trobada Empresarial al Pirineu, enguany amb la mirada posada en el creixement sostenible de les empresesEl seu president, Vicens Voltes, afirma que s'han d'abordar noves reformes i fer més polítiques en l'àmbit econòmic i social


La 29a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu ha arrencat aquest dijous amb unes 580 persones inscrites a un esdeveniment que enguany vol posar sobre la taula que el creixement de les empreses ha de ser sostenible, tant des del punt de vista mediambiental com social. En aquest sentit, el president de la Trobada, Vicenç Voltes, ha afirmat que, el moment actual, necessita de noves reformes i fer millores en la política econòmica i social i ha valorat positivament que a Catalunya hi hagi govern i que a l'Estat s'hagi produït un canvi polític, tot i que en aquest cas hagi estat "inesperat". D'entre les ponències destacades d'aquest dijous hi ha la taula rodona d'experiències d'èxit en clau lleidatana, que compta amb la participació del Fundador de Doctor Music i promotor europeu, Neo Sala, el cofundador i CEO de Teresa Carles, Jordi Barri, i el CEO de Sofos Energia, Joan Mayoral. La jornada es tancarà amb una conferència de Javier Luxor, considerat el millor mentalista d'Europa.

La 29a Trobada Empresarial al Pirineu ha arrencat aquest dijous amb la consolidació d'haver-se convertit en una de les jornades econòmiques privades de tot Catalunya que aconsegueix atraure un major nombre de participants. Enguany compta amb 580 inscrits, igualant les xifres de la darrera edició i amb un programa que centra la seva atenció en el creixement sostenible de les empreses, tant des del punt de vista mediambiental com social, la irrupció de les noves tecnologies i els reptes de futur de la Unió Europea, entre d'altres.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats