Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Bona afluència de públic a la Fira Expoclàssic de MollerussaLa capital del Pla d’Urgell és un dels primers municipis en fer un certamen com aquest després dels mesos de confinament


Fira de Mollerussa va reprendre ahir la seva activitat amb la 25a edició d’Expoclàssic, dedicat als vehicles històrics i clàssics. És un dels primers municipis del país en recuperar el calendari firal amb el format habitual després de la pandèmia del coronavirus. El certamen es va fer en una única jornada al Pavelló Firal, per la previsió de pluja, i es va adaptar per seguir les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries. Entre altres, es va limitar l’aforament a 400 persones, s’ha marcat un recorregut de sentit únic i es van instal·lar dispensadors de gel hidroalcohòlic. Des de Fira de Mollerussa van destacar les “ganes de fira” de la gent, que es van traslladar amb una gran afluència de visitants des de primera hora.

El director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, es va mostrar  “molt satisfet” de la bona afluència de persones que van visitar el certamen Expoclàssic, així com per l’alta qualitat d’aquest respecte a edicions anteriors. De fet, va indicar que només en la primera hora de fira s’han registrat 378 visitants. Així, va indicar que Expoclàssic ha estat la “primera gran fira que es fa a les terres de Lleida” després del confinament, fet que “estimula” l’ens firal per completar el calendari previst per aquest 2020.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats