Lleida
1/11° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Celebració de la Castanyada a la Llar Municipal de BonaireL’alcalde, Àngel Ros, ha compartit aquesta festa tradicional amb els socis de la llar


La Llar Municipal de Bonaire ha celebrat aquesta tarda la tradicional Castanyada amb una setantena dels seus socis i sòcies. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha acompanyat els membres de la llar en aquesta festa popular, que la junta, encapçalada per Isabel Sánchez, organitza amb motiu de Tots Sants. Ros ha destacat la participació del col·lectiu de la gent gran en l’activitat social i cultural de la ciutat i també ha assegurat que la Paeria treballa per atendre les necessitats d’aquest segment de població, amb els recursos i els serveis que contribueixen a una millor qualitat de vida.

La Llar de Bonaire, que compta amb uns tres-cents socis, va ser creada l’any 1983 i ampliar-se l’any 2010, passant dels 350 m2 als 500 m2. És una de les llars de la Paeria incloses en el conveni de col·laboració amb la Fundació La Caixa. Té el servei de bar gestionat per Aspros. Al llarg de l’any es desenvolupen diverses activitats, com gimnàstica, tallers de memòria, pintura, etc. A més, compta amb una ciberaula amb 7 ordinadors. La Llar té Coral pròpia des de fa 14 anys.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats