Lleida
22/39° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Comencen les rebaixes amb l’esperança que ajudin a “mitigar” les pèrdues pel Covid-19Amb descomptes del 30 al 70% i les botigues podran obrir diumenge


Els comerços lleidatans van donar ahir el tret de sortida a la campanya de rebaixes més atípica amb l’objectiu de treure tot l’estoc que no han pogut vendre durant el confinament i l’esperança d’augmentar les vendes per “mitigar” les pèrdues provocades per l’estat d’alarma. Tot i això diuen que no salvaran l’any.

El president dels comerciants de la Zona Alta, Josep Bellera, va constatar un “lleuger” augment de les vendes durant el dia d’ahir, tot i que preveu que serà “a partir d’avui i, sobretot, dissabte quan hi haurà més moviment”. Els botiguers reconeixen que serà una campanya “incerta” a causa de la crisi sanitària malgrat que esperen i confien que els descomptes d’entre el 30 i el 70 per cent ajudin a recuperar la facturació i donar sortida a tot l’estoc acumulat que no s’ha pogut vendre. En aquest sentit, Bellera va reconèixer que tots aquests complements estaran més rebaixats. Malgrat el cop que ha suposat la pandèmia, els botiguers es mostren “satisfets” amb el retorn a l’activitat i destaquen la “confiança” del client en el comerç local i de proximitat, una tendència que esperen que continuï durant el període de rebaixes.

Des de l’Eix Comercial, el seu president Llorenç González, va assegurar dilluns que encaren amb “optimisme” la campanya i, com el seu homòleg de la Zona Alta, confia que “siguin una oportunitat per donar sortida a tot l’estoc”.

Tot i que ahir va ser el primer dia oficial de rebaixes, alguns comerços ja van començar a aplicar descomptes fa uns dies i d’altres “han decidit esperar al cap de setmana”. Cal recordar que aquest diumenge les botigues podran obrir. Amb tot, el sector afirma que “la feina es farà dissabte i no tant diumenge”. De totes maneres, diuen que no salvaran l’any.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats