Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/h


Concert de Dàmaris Gelabert a la Llar d'Infants El CaragoletL'escola infantil de Pardinyes celebra avui el seu 5è Aniversari


Dàmaris Gelabert ofereix un concert aquesta tarda, a partir de les 17.30, a La Llar d'Infants El Caragolet de Pardinyes coincidint amb la celebració del 5è Aniversari de l'escola. La Dàmaris és pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils, les quals dia a dia s'escolten, es canten i es ballen al Caragolet. L'entrada és gratuïta amb invitació.

La Llar d'Infants El Caragolet va obrir les seves portes el curs 2011-2012 amb la il·lusió d'aportar al barri de Pardinyes de Lleida una Llar on els infants se sentin feliços, estimats i els principals protagonistes dels seus aprenentatges. L'equip de la Llar creu que la millor manera d'aconseguir-ho és emprant una metodologia vivencial i experimental, donant especial importància als interessos dels infants i al seu entorn més proper.

D'altra banda, també té molt present a les famílies i és conscient de la dificultat que a vegades pot resultar conciliar la vida personal i laboral. Per aquest motiu la Llar està oberta els 12 mesos de l'any i només tanca els dies festius nacionals i locals. Pel que fa als horaris, s'adapta a les necessitats de cada família obrint de 7:45 a 20:00 hores.

L'equip de la Llar considera que el programa musical d'aquesta cantant té un gran poder per captivar als infants i a la vegada té una gran funció educativa i pedagògica.

Informació i fotografia: Llar d'Infants El Caragolet

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats