Lleida
7/16° C (núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Copa d’Or torna a reactivar-se com a gran complex comercialUna ampliació i dos noves botigues sumen altres 8.000 m2


La zona d’expansió urbanística de Copa d’Or segueix albergant cada vegada més metres de superfície comercial.

Aquesta zona, entre Cappont i la Bordeta, s’ha convertit en un pol d’atracció de mitjanes i grans superfícies comercials. Després d’uns anys d’aturada, ara torna a reactivar-se. En primer lloc, va ser l’ampliació de la botiga del Decathlon, després la nova botiga Animals Sapiens, al costat mateix, i també cal comptabilitzar les obres del futur Conforama, a l’avinguda Miquel Batllori.

Tot i que la Paeria no vol que aquesta zona, ja molt colapsada pels desplaçaments del clients, esdevingui un gran complexe comercial, el cert es que en pocs meses assumirà uns altres 8.000 m2 més de superfície.

Al novembre gairebé es va duplicar la botiga esportiva del Decathlon i tot seguit es va construir Animals Sapiens, un gran centre dedicat als animals de companyia.

Aquest s’havia d’inaugurar oficialment el passat 14 de març, però el decret de l’estat d’alarma ho va suspendre. Tot i això, l’equipament resta obert per a la venda d’alimentes per a les mascotes.

Aquest nou gran comerç forma part d’una cadena amb botigues a Girona i Sant Adrià del Besòs, que quan estigui a ple rendiment oferirà clínica veterinària, farmàcia, perruqueria, hotel i bugaderia.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats