Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/h


Dinar de germanor per cloure les Jornadas Culturales IntercentrosHan estat deu dies d’activitats, organitzades per la federació que les agrupa


Més de 200 persones han participat aquest migdia en el darrer dels actes de les Jornades Culturals de la Federació de Cases Regionals de Lleida, que s’han aplegat en un dinar de germanor per posar punt final a deu dies d’activitats.

El president de la Federació, Cosme García, ha presidit l’acte i ha fet un repàs d’aquestes jornades, que es van inaugurar amb la presència de la consellera de Governació, Meritxell Borràs, i de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros

Cada dia, un centre regional ha estat l’encarregat d’organitzar un acte i de convidar ponents a xerrades i conferències. El passat divendres, el personatge convidat va ser l’alcalde de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna. Ahir, representants de les cases regionals van celebrar a Balàfia el primer aniversari de la plaça que du el seu nom.

En el decurs del dinar d’avui, també s’ha fet el lliurament dels premis als guanyadors dels diferents campionats de jocs de taula, que s’han organitzat paral·lelament a les Jornades Culturals.

Informació i fotografia: Ajuntament de Lleida

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats