Lleida
21-37° C (sol)
97% 26 km/h


Dos detinguts a Lleida per agredir presumptament el seu fill i la seva exparellaEl menor agredit va haver de ser atès de les lesions a l'Arnau de Vilanova


El dia 8 a les 15.40 h, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va anar a la plaça dels Països Catalans en rebre un avís d’una dona perquè el seu home estava agredint el seu fill al domicili familiar. En arribar al lloc, els agents van comprovar, amb la mare del noi, que ja no es trobaven a l’interior de l’habitatge i, tot seguit, els van localitzar en un bar pròxim.

Aquests van sortir al carrer i en parlar amb el noi, de 15 anys, aquest va explicar que el seu pare  l’havia  fet bufetades i cops de puny, observant els agents algunes marques visibles a la cara. Tot seguit, van identificar el  seu  pare com  a  F.S.G., de 58 anys, nascut a Guinea Bissau i veí de Lleida, i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. El noi, acompanyat de la seva mare, es va traslladar a l’hospital Arnau de Vilanova per tal de ser atès.

Avui dia 11 a les 03.20 h, una patrulla ha anat al carrer Indíbil i Mandoni en rebre un avís d’una baralla al portal d’un immoble. En arribar els agents, han observat un individu que sortia al carrer d’un portal i l’han  aturat. Els agents l’han  identificat com a J.C.F.H., de 35 anys, nascut a Equador i veí de Lleida i, en ser requerit, ha negat que hagués discutit, ja que només havia parlat amb la seva parella. Tot seguit, els agents han parlat amb la dona, que ha denunciat que havia discutit amb la seva ex parella, J.C.F.J., i aquest l’havia agredit. Davant això, els agents han detingut J.C.F.J. com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar i han iniciat les diligències corresponents.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats