Lleida
22/39° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

El concert ‘La clàssica amb tu’ aplegarà 30 músics lleidatansImpulsat per Pau Romero Andreu, és solidari amb el Banc dels Aliments


La Llotja acollirà el dijous 9 de juliol (19.00 hores) serà l’escenari del concert ‘La clàssica amb tu. Junts fem front al Covid-19’, una iniciativa solidària que sorgeix del músic lleidatà.

El concert comptarà amb trenta músics, d’entre 14 i 30 anys i serà a la vegada la presentació de la Camerata Jove de Lleida, que neix per a l’ocasió i interpretarà peces de Mendelssohn i Beethoven. Les entrades al concert (10 euros en forma de donatiu), es poden adquirir al Banc dels Aliments de Lleida, a la taquilla de la Llotja o al lloc web www.weezevent.com/la-classica-amb-tu.

Pau Romero Andreu, músic professional, va explicar que el projecte va sorgir amb les notícies diàries sobre les conseqüències del coronavirus i en preguntar-se què podia fer per ajudar. D’aquesta manera, va pensar a reunir un conjunt de músics del seu entorn, professionals i joves, amb ganes de col·laborar i que, alhora, servís per poder reactivar l’activitat cultural i oferir música en directe.

El president del Banc dels Aliments de les comarques de Lleida, Antoni Fo, va agrair al Pau i la Camerata Jove de Lleida que s’hagin posat a disposició de l’entitat per aquesta proposta, que lliga l’àmbit cultural i social, i va reconèixer l’empenta de la gent jove del territori. Per la seva banda, el director tècnic, Oriol Berenguer, va remarcar que el concert benèfic és la tercera iniciativa solidària que han promogut durant la crisi del coronavirus, amb joves professionals que han volgut col·laborar amb l’entitat. L’alcalde Miquel Pueyo va dir que “la idea de fer un concert a la Llotja és magnífica” i va valorar l’empenta perquè una trentena de joves s’hi sumin per una bona causa.

El Banc dels Aliments ha repartit un 40% més d’aliments –417 tones–, respecte al mateix període de l’any passat, i s’ha donat d’alta un 35-40% més d’usuaris des que va començar la pandèmia.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats