Lleida
4/16° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Consell Comarcal de la Noguera porta la Festa dels Infants a Menàrguens
L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través del Pla d'Inclusió Social ha organitzat per segona vegada aquest any 2017 la Festa dels Infants, aquesta vegada al municipi de Menàrguens i amb el suport del seu Ajuntament i l'Ampa de l'Escola Joan Ros Porta.

La Festa dels Infants és una trobada familiar i es va celebrar el diumenge 19 de novembre de 10.30h a 13.30h, a la Sala Joan Baptista Xuriguera que va obrir les seves portes als infants dels municipis de Menàrguens i la Zer el Jonc amb Camarasa i la Ràpita, Térmens, Albesa i Torrelameu de 3 a 12 anys.

Les activitats que s'hi van fer són de 10.30h a 12.30h l'espectacle "Els amics d'en Crusó" a càrrec de Toc de Fusta, que consisteix en jocs autòmats i mecànics de fusta, on els nens i nenes poden fer anar el seu enginy i intuïció.

L’Ampa de l'Escola Joan Ros Porta va preparar l’esmorzar de coca i xocolata, i seguidament a les 12.30 h es va fer l’espectacle de màgia "El Mag Ventura" de la companyia La Pantomima.

Aquest 2017 la Festa dels Infants també s'ha celebrat a Vilanova de la Sal, ja que des del Consell Comarcal hi ha la idea de poder-la fer dos vegades a l'any en dos municipis diferents de la comarca.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats