Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


El festival de circ d'Alpicat arriba a la cinquena edició amb més companyies, més espais i més diesCirc Picat tindrà lloc del 29 de juny a l'1 de juliol i els organitzadors preveuen superar els 15.000 visitants de l'edició anterior


La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la cinquena edició de Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu, que se celebrarà a Alpicat (Segrià) del 29 de juny a l'1 de juliol amb un pressupost de 50.000 euros. Es tracta de l'edició més ambiciosa fins ara ja que arriba marcada pel creixement en tots els sentits: en el nombre de dies del festival, que passa de dos a tres; en el de companyies, amb una vintena davant les dotze de l'edició anterior i en el d'espais escènics, que passen de sis a deu.

Els organitzadors preveuen superar els 15.000 visitants de l'any anterior, als quals se'ls vol oferir un producte que tingui el denominador comú de la qualitat, tant pel que fa als espectacles com pel que fa als serveis, expliquen.

La presentació ha comptat amb la participació del vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre; l'alcalde d'Alpicat, Joan Gilart, i el director artístic de Circ Picat, Jordi Escuer. En la seva intervenció, Jordi Latorre ha felicitat els organitzadors per un certamen que presenta unes xifres que diuen que "ja està plenament consolidat" i que "gaudeix d'una gran acceptació per part del públic".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats