Lleida
22/39° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

El Força Lleida s'acull a l'ERTOEl president, Fèlix González, afirma que "la plantilla és la que és" per a quan la situació es normalitzi i "convoquem"


El Força Lleida va comunicar ahir oficialment, poques hores abans que la FEB decretés una nova suspensió de totes les lligues fins al 12 d'abril, que presentava un ERTO per a tots els seus treballadors.

El bàsquet FEB estarà parat, com a mínim, fins al dia 12 d'abril, que és el dia posterior al dia fins que, en principi, perdurarà l'estat d'alarma. En previsió que totes aquestes dates semblen molt optimistes davant l'emergència sanitària que s'està vivint pel nou coronavirus, el Força Lleida ha decidit avançar-se i ahir va comunicar que la Junta Directiva, considerant el conjunt de mesures legals adoptades, que provoquen que l'entitat no pugui realitzar cap de les seves activitats, presenta un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO).

El club argumenta que es tracta d'una causa de força major i que és l'única manera de salvaguardar la continuïtat de l'entitat i els seus empleats. El president del club, Félix González, va recordar que "el passat 29 de febrer es va tancar el termini de fitxatges, no hi ha cap contracte resolt així que la plantilla és la que és i els contractes estan en vigor per a quan tornem a convocar per a entrenar". Entre primer equip, entrenadors i la resta de personal l'ERTO afecta una vintena de persones. González, a més, creu que serà complicat reprendre la competició.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats