Lleida
21/34° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

El mercat setmanal de la Seu reincorpora una vintena de paradesEl consistori repartirà mascaretes FFP2 i desinfectant als establiments


El mercat setmanal de la Seu d’Urgell va reincorporar ahir una vintena de parades de tèxtil, sabates i complements reubicades  a la plaça dels Oms, carrer Sant Domènec, carrer Ramon Llambart, Parc del Cadí i Pati Palau. Per poder complir amb les normes de seguretat i d’higiene, s’han buscat aquestes noves ubicacions que substitueixen els espais habituals que ocupaven aquestes parades tant carrer dels Canonges com a l’inici del carrer Major.

Amb la reinstal·lació de les parades de moda i complements, el mercat setmanal de la Seu d’Urgell que té lloc tots els dimarts i dissabtes va entrant en la nova normalitat. Aquestes parades se sumaen al mercat de productes frescos, d’alimentació i planter que s’instal·len al passeig Joan Brudieu des del passat 28 d’abril, en lloc del carrer Major, per a poder complir amb les mesures de distanciament social mentre duri l’actual situació sanitària causada per la pandèmia per coronavirus.

D’altra banda, l’Ajuntament tornarà a lliurar, de manera gratuïta, mascaretes FFP2 i gel hidroalcohòlic a comerços i establiments.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats