Lleida
1/11° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Noia imposa els seus galons (2-4)El Llista acaba pagant l'esforç de remuntar un 0-2


Llista Blava, 2: Lluís Tomàs, Bruno, Joan, Andreu Tomàs i Roberto –5– Gerard, Maxi, Xixi, Pol i César. 

Noia Freixenet, 4: Jesús Fernández, Aleix, Xavier Costa, Sergi Llorca i Sergi Aragonés –5– Zapater, Roger Montserrat, Humberto Da Silva, Marc Grau i Eduardo Fernández. 

Gols: 0-1, m. 2 Llorca; 0-2, m. 3 Lloorca; 1-2, m. 20 Maxi; 2-2, m. 41 Andreu; 2-3, m. 47 Llorca y 2-4, m. 49 Xavier Costa. 

El Lleida Esportiu es va quedar a les portes ahir d'assaltar la quarta plaça de l'OK Lliga al veure frenat per un Noia Freixenet que defensava el lloc i que va treure molt rèdit d'un fulgurant inici en el qual va aconseguir un avantatge de 0-2.

Els partits d'hoquei sobre patins són molt canviants i cobrar un avantatge de 0-2 en els primers cinc minuts de partit no té per què ser decisiu, però en l'enfrontament d'ahir entre l'equip que defensava el quart lloc, el Noia, i el qual aspirava a assaltar-, el Llista, va ser un condicionant que va obligar a l'equip local a anar a remolc i no poder consolidar la remuntada després d'haver arribat a empatar a dos.

L'equip de la capital del cava es plantava a la pista lleidatana amb el repte de superar la seva mala ratxa històrica al pavelló Onze de Setembre i va sortir de forma fulturante a per això. El conjunt que entrena Pere Varias va agafar a contrapeu els llistats, que van encaixar un primer gol després d'una bona revers de Sergi Llorca, que va rematar recte de forma inapel·lable, i un segon després d'una pèrdua de bola que va propiciar un 4-3 ben resolt pel Noia.

Amb 0-2 el Llista va ser capaç d'anar absorbint llargues possessions, de manera que va equilibrar el partit. L'equip d'Albert Folguera aquesta ba mastegant el gol que li fiqués en el partit. Després d'un temps mort ia falta de cinc minuts i vint segons per al final, l'argentí Maxi Oruste va caçar una bola a l'interior de l'àrea del Noia i després d'un gir ràpid va fer pujar el 1-2 al marcador, anotant el seu gol número 18 , empatant amb Roberto com a màxim golejador de l'equip lleidatà.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats