Lleida
10-21° C (pluja)
97% 26 km/h


El Parc Científic promou les vocacions científiques i tecnològiques entre els jovesUns 25 infants i joves aprenen programació de robots i coneixements robòtics bàsics al Casal Gimcana Robòtica


Uns 25 infants i joves, d’entre 6 i 16 anys, participen aquests dies en el casal Gimcana Robòtica, que organitza l’empresa Engijoc amb la col·laboració del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, una activitat consisteix en la construcció i programació de robots capaços de superar les proves d’una gimcana.

L’alcalde accidental, Rafael Peris, ha visitat el taller i ha compartit una estona de joc amb els infants, que s’organitzen en dos grups en funció de l’edat. Els d’entre 6 i 9 anys treballen amb Lego Wedo, i els de 9 a 16 anys, amb EV3. Els dos primers dies fan proves per dominar coneixements robòtics bàsics i els darrers dies ja participen en la gimcana. L’activitat tindrà lloc fins dijous 24 de març en horari de 9.00 a 13.00 hores a l’edifici CeDiCo del Parc Científic.

El Parc Científic i Tecnològic col·labora amb aquest tipus d’iniciatives amb la finalitat de promoure les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves i els infants de les Terres de Lleida.

Informació i fotografia: Ajuntament de Lleida

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats