Lleida
22/36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

El Pla de Lleida suma 38 positius dissabte i dos l’Alt Pirineu i AranCinquè dia consecutiu sense morts per Covid-19 a la demarcació


La demarcació de Lleida no va sumar cap nova defunció per coronavirus en el darrer balanç diari aportat pel Departament de Salut, però els nous positius es mantenen alts, amb 40 nous contagis, 38 a la regió sanitària de Lleida i 2 a la de l’Alt Pirineu i Aran.

El total de morts per coronavirus a la demarcació se situa fins dissabte -dia al que correspon el darrer del Departament de Salut fet públic ahiren 240 persones, les mateixes que el dia anterior. Del total de morts des de l’inici de la pandèmia, 145 han estat a l’hospital o en un centre sociosanitari, 66 en una residència, 9 al domicili, i els 20 restants són morts no classificats. Per contra, s’han comptabilitzat fins ara un total de 1.330 altes hospitalàries amb les cinc que es van afegir dissabte, la mateixa quantitat que el dia anterior.

Fins ara s’han detectat 3.714 positius a la demarcació en sumar-hi els 40 que es van registrar dissabte, el que representa 29 casos menys que l’increment que es va produir el dia anterior, divendres, que havia estat de 69 casos, la xifra més alta des del 22 de maig.

Pel que fa a les residències de gent gran, el nombre de positius confirmats per Salut és de 678 persones, el mateix nombre que el dia anterior en no haver afegit cap nou cas dissabte.

Per regions sanitàries, a la de Lleida han mort 210 persones, entre positius i sospitosos, 132 de les quals en hospitals o centres sociosanitaris, 59 en residències, 7 al domicili i 12 casos no classificats. A l’Alt Pirineu i Aran hi ha hagut 30 morts (13 en hospitals i sociosanitaris, 7 en residències, 2 al domicili i 8 sense classificar).

Pel que fa a positius, a la regió sanitària de Lleida n’hi ha hagut fins ara 3.238 en sumar-hi els 38 de dissabte, 30 menys que l’increment registrat el dia abans, que havia estat de 68.

La regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran suma un total de 478 positius en afegir-ne dos casos més dissabte, un per sobre de l’increment que s’havia registrat el dia anterior.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats