Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

El popular Sr. Postu serà el pregoner de les Festes de la Tardor“És un autèntic honor i espero estar a l’alçada; serà divertit i emotiu”


La maquinària per a les properes Festes de la Tardor ja comença a carburar i segons ha pogut saber LA MAÑANA, el Sr. Postu serà l’encarregat de pronunciar el pregó oficial.

Aquesta és una de les primeres accions que ha implantat el nou equip de govern a través de la regidoria de Joventut, Festes i Tradicions amb l’objectiu de donar una volta al que han estat els pregons a la ciutat els darrers anys. Així ho manifesta el regidor Ignasi Amor, qui explica que el Sr. Postu, “una persona solidària a qui fa temps que se li havia de fer un reconeixement com aquest”, és la persona idònia per començar aquest canvi de model. “Volem fer un pregó menys institucional i més encarat cap a la ciutadania”, explica Amor, qui afegeix que “li donarem un toc més festiu, més musical i més humorístic”.

Per la seva banda, el Sr. Postu assegura que “per a mi és un autèntic honor ser el pregoner de les Festes de la Tardor i espero estar a l’alçada”. El popular personatge avança que “intentaré fer un pregó  semblant a la resta de coses que faig, molt #Lleidatanament” i adverteix que serà “divertit, inclusiu, amb sentiment i un pèl d’emoció”, reconeixent a totes les entitats i associacions amb les quals col·labora a través de Postureig Lleida. La darrera festa en què va tenir un paper destacat va ser a l’Aplec del Caragol, sent l’encarregat de conduir Lo Caragolasso.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats