Lleida
20/39° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

El projecte “Piràmide de corda” guanyador de Rèpte Aran 2018
El projecte “Piràmide de corda” dels alumnes de 3er d’ESO de l’Institut d’Aran ha estat el guanyador de Rèpte Aran 2018.

Una seixantena d’alumnes de 3er d’ESO de l’IES d’Aran han format els diferents equips que han participat en l’edició de 2018 de Rèpte Aran. Rèpte Aran és una proposta que cerca esperonar l’esperit innovador dels adolescents i joves de la Val d’Aran a partir de les necessitats del territori en matèries diverses. Els equips formats per entre 3 i 5 alumnes, havien de generar un projecte de millora vinculat a la solidaritat, l’educació, la tecnologia, l’ecologia, el benestar, la cultura o l’espai públic a la Val d’Aran.

El projecte Rèpte Aran ha comptat amb la col•laboració de l’Oficina de Joenessa del Conselh Generau d’Aran, l’IES d’Aran, el Gremi d’Ostalaria de la Val d’Aran, Combinats i la Fundació Goteo.

Finalment el passat 21 de desembre en un acte celebrat a l’Hotel Tuc Blanc de Baqueira Beret el projecte “Piràmide de corda” va ser escollit guanyador de Rèpte Aran 2018. Els altres projectes finalistes van ser "Banc del temps" i "Pumptrack - parc de rodes".

El projecte guanyador es durà a terme a partir de gener i els alumnes de l’equip gaudiran de dues nits a l'Hotel Cesar Augustus de Cambrils al mes de maig.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats