Lleida
6/10° C (pluja)
97% 26 km/h


Els Armats de Lleida lliuren els Premis Gran Persona 2018
Els Armats de Lleida han celebrat aquest vespre La Nit dels Armats, on s’ha procedit a lliurar els XXIII Premis Gran Persona, guardons amb els quals es vol distingir les persones, entitats i empreses que han contribuït a enriquir i a difondre el nom de Lleida arreu.

Enguany els guardonats han estat l’artista Teresa Camí Mateu, l’arquitecte Enric Mias Navés, la centenària empresa Pastisseria Torres, la cirurgiana Maite Santamaría Gómez, l’ultrafondista Miquel Solé Puértolas, el pianista i compositor Antoni Tolmos i Tena i el locutor de ràdio i presentador José Antonio García Barranco.

El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, ha assistit a l’acte del lliurament dels premis, en què el president dels Armats de Lleida, Josep Àngel Comes, ha agraït l’assistència de les autoritats, els socis i els col·laboradors i el suport que donen a l'entitat per continuar amb el treball que s’ha proposat.

També han assistit a l’acte els regidors Toni Postius, Paco Cerdà i Joan Vilella, així com el missioner i doctor honoris causa de la Universitat de Lleida, Ángel Olarán.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats