Lleida
3/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Els Bombers comproven els accessos al carrer Sant Martí davant de possibles casos d'emergènciaHi ha voreres més amples i s'han eliminat aparcaments


Els Bombers de la Generalitat a Lleida van dur a terme ahir les corresponents tasques de comprovació dels accessos al carrer Sant Martí de Lleida, en el qual s'estan duent a terme obres, per determinar si el vehicle de salvament autoescala pot tenir algun tipus de complicació a l'hora de circular i de realitzar maniobres en el cas que es produeixi alguna emergència.

Cal recordar que l'Ajuntament de Lleida va informar recentment que l'ampliació de les voreres i l'eliminació d'un lateral d'aparcaments millora les mesures de seguretat. En concret, han explicat que, encara que la calçada sigui més estreta els vehicles dels Bombers disposen de més espai per maniobrar. Així, en casos d'emergència o de nececidad, els camions d'emergències poden ocupar la vorera sense problemes, ja que en un lateral no hi ha vehicles aparcats, tal com passa a les places, els carrers de vianants i altres espais de la ciutat. A més, només hi haurà arbrat en una banda del carrer, que també facilita l'atenció de les emergències. De fet, la Paeria ha mantingut reunions amb els Bombers.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats