Lleida
7/16° C (núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Els Bombers extingeixen un incendi en l’interior d’una empresa situada al Polígon Industrial el SegreDos contenidors queden cremats pel foc i la nau no es va veure afectada


Dos contenidors de runa i deixalles ubicats dins d’una empresa situada al número 407 de l’Avinguda Indústria de Lleida, al Polígon Industrial del Segre, van quedar ahir totalment calcinats per un incendi que es va originar en l’interior d’aquests. Cal destacar que no van haver-hi ferits i que els dos contenidors es trobaven fora de la nau principal, fent que no aquesta no es veiés afectada per les flames que es va produir.

Pel que fa als fets, a les 12.10 hores els serveis d’emergències van ser alertats de la presència d’un intens fum que sortia de l’interior de la citada empresa. Ràpidament, es va activar el corresponent protocol d’extinció d’incendis en empreses i fins allà es van desplaçar un total de sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que es van encarregar d’apagar el foc i que les flames afectessin altres parts o camions que hi havia estacionats.

Per altra banda, a les 7.43 hores, els Bombers es van personar en el número 2 de la Plaça Jardins de les Magnòlies de la capital del Segrià, ja que de l’interior d’un pàrquing sortia molt de fum. Un cop allà, els efectius van baixar a la segona planta, d’on procedia, tot i que fonts del cos van explicar que no van poder trobar l’origen de l’incendi. Així, els Bombers van ventilar tot el pàrquing i a les 9.00 hores ja donaven el servei per finalitzat. No van haver-hi danys materials ni personals.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats