Lleida
7/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Els empresaris lleidatans reclamen la formació d'un govern perquè es reprenguin les polítiques a favor de l'economiaPetició dels organitzadors de la 29a Trobada Empresarial al Pirineu, que espera tornar a reunir uns 600 participants el 14 i 15 de juny a la Seu d'Urgell


L'Associació de directius i empresaris de Lleida reclama la formació d'un govern a Catalunya perquè es reprenguin les polítiques i les inversions públiques que garanteixin que l'economia continuï creixent. Així ho han exposat a la presentació de la 29a Trobada Empresarial al Pirineu, que precisament porta per títol 'Liderant un creixement sostenible'.

Els organitzadors esperen tornar a reunir uns 600 participants a la Trobada, que es farà el 14 i 15 de juny a la Seu d'Urgell. Aquest any el programa posa el focus en dos aspectes: les noves tecnologies -amb la irrupció de la intel·ligència artificial i les criptomonedes en el món empresarial- i també en els reptes de la Unió Europea, com les conseqüències del Brexit o les polítiques proteccionistes dels Estats Units. La taula dedicada a aquesta última qüestió comptarà amb l'exministre i expresident del Parlament europeu, Josep Borrell. Altres participants a les sessions seran el fundador de DOCTOR MUSIC, Neo Sala, l'economista i ex-secretari d'Estat d'Economia David Vegara, o el director general de Tesla a Espanya, Jorge Milburn.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats