Lleida
8/13° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

La concessionària del parquímetre culpa a la humitat de la boira de les avaries de les màquinesEls usuaris es queixen per les repetides avaries dels aparells expenedors de zona blava


Molts veïns de Lleida s'han queixat en les últimes setmanes per les avaries que es detecten en els parquímetres situats a les zones blaves, sobretot, al pàrquing proper al Museu de Lleida.

Diversos usuaris porten setmanes expressant el seu malestar per les contínues avaries que es detecten en els parquímetres situats en diferents zones blaves de la ciutat. Un dels llocs que ha provocat majors queixes és l'aparcament del carrer Governador Montcada, entre la Biblioteca Pública i el Museu de Lleida, on els ciutadans troben les màquines espatllades i temen que si no treuen el tiquet se'ls multarà.

Fonts de l'empresa Estacionaments i Serveis SAU (EYSA) van comentar ahir que quan es produeix una incidència, s'avisa el servei de manteniment perquè arregli el parquímetre amb immediatesa. La firma va reconèixer que aquesta setmana han arribat a estar espatllades alhora les quatre màquines que hi ha a l'aparcament de zona blava del carrer Governador Montcada, un lloc molt cèntric que fan servir molts ciutadans diàriament. Ahir al matí, estaven en desús diversos parquímetres. Fonts d'EYSA van apuntar que "en els episodis de boira, amb una altíssima humitat, les màquines tendeixen a espatllar-més". "La ràpida intervenció dels operaris impedeix que el servei estigui interromput molt temps", van concloure.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats