Lleida
14/29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Els veïns denuncien l’estat de deixadesa i la brutícia del parc dels Camps ElisisLa porta d’entrada al recinte que va caure a terra degut a un fort vent encara no ha estat arreglada


Els veïns de Cappont es queixen de que al parc dels Camps Elisis hi manca una forta actuació municipal que dignifiqui l’espai, netegi les fonts, així com els equipaments que es troben plens de pintades.

Si ens endinsem al parc dels Camps Elisis el primer que observarem serà la pared del costat de la porta d’entrada encara en ruïnes. Va caure a principis d’any degut a un fort vent i encara resta per ser reconstruïda. No obstant això, l‘àrea de Serveis Urbans de la Paeria ja disposa d’una partida pressupostària per actuar-hi i n’està tramitant la contractació.

El següent del que se n’adona el vianant és de la quantitat de brutícia que hi ha: bosses enganxades als arbres i arbustos, fonts i escultures que necessiten una actuació de neteja urgent, llaunes i  envasos al terra. A aquest fet se li suma que manquen també molts treballs de jardineria i manteniment de les plantes que conformen la vegetació del parc.

Proliferació de pintades

Els equipaments que hi ha al parc dels Camps Elisis sovint són l’objectiu d’actes incívics amb pintades: al quiosc, als bancs, als arbres, a les parets i als pavellons com el Palau de Vidre o l’antic edifici de la piscina municipal que actualment roman en desús i a l’espera de que es decideixi què fer amb aquest equipament. Mentrestant, serveix perquè s’hi acumuli brossa i com a espai on pernoctar pels sense-sostre. Als Serveis Urbans de la Paeria només consta una petició de neteja de pintades a l’entorn dels Camps Elisis, a la zona propera a la passarel·la que dona a l’Avinguda Josep Tarradellas, la qual ja ha estat atesa procedint a la seva neteja.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats