Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


ERC obre expedient informatiu a Lluís Salvadó per la conversa masclistaLa formació creu que la filtració forma par de la "guerra bruta" de l'Estat contra les forces republicanes


Esquerra Republicana de Catalunya ha anunciat que obrirà un expedient informatiu a Lluís Salvadó per la conversa amb tints masclistes filtrada als mitjans de comunicació en què parlava de la mida dels pits d'una dona com a atribut per seleccionar-la per a un càrrec de responsabilitat. El partit ha decidit iniciar un expedient informatiu, en aplicació del seu Codi de conducta i el Codi ètic, per avaluar les paraules filtrades de Salvadó i determinar l'aplicació de mesures disciplinàries "si s'escau".

L'executiva nacional de la formació serà l'òrgan que prendrà la decisió definitiva sobre les mesures a adoptar, segons ha informat el partit.

ERC ha subratllat que arran d'aquesta polèmica s'ha "refermat" en la defensa dels valors feministes i la lluita "per la igualtat efectiva". L'organització també ha decidit, però, reforçar-se internament davant la "guerra bruta" que, al seu parer, exerceix l'Estat espanyol.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats