Lleida
19/28° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Espot Esquí estrenarà enguany la temporada amb un nou telecadira de quatre placesPort Ainé amplia canons de neu i un 44% de les pistes estaran innivades


L’estació d’esquí de Port Ainé estrenarà la temporada el proper divendres 29 de novembre i Espot Esquí, el 6 de desembre, i la finalitzaran el 13 d’abril de 2020, segons va informar ahir Ferrocarrils de la Generalitat en l’acte de presentació a Barcelona de les novetats de la propera temporada.

Pel que fa a les novetats d’aquesta temporada, Port Ainé ha ampliat els seus canons i, a partir d’aquest hivern, l’estació passarà a tenir 11 pistes innivades (44%) i 12,900 quilòmetres innivats (48,3%). 

Espot aquesta temporada comptarà amb un nou telecadira “Leitner”, desembragable de 4 places, que s’anomenarà “La Roca”, nom triat a través d’un concurs realitzat a les xarxes socials de l’estació. 

Finalment, és important remarcar que les estacions d’Espot, Port Ainé, Tavascan i Virós-Vallferrera són un destí global per als amants de la neu i de l’esquí en totes les seves modalitats. A més, destaquen per ser esport, territori i sostenibilitat. 

En un altre ordre de coses, el Govern de la Generalitat traspassarà en breu l’estació d’esquí de Boí Taüll a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), segons va assegurar ahir el director de l’estació, David Ros, en l’acte de presentació de la temporada d’hivern de FGC. 

Ros explicà que “s’està formalitzant un acord de Govern” en què s’inclourà “un acord de col·laboració amb FGC” que els “assessorarà” en la gestió de l’estació i treballarà per elaborar un “pla de viabilitat” per definir el futur model d’explotació de l’entitat. 

“Actius de Muntanya, Empresa i Ocupació i FGC col·laborarem amb la seva gestió”, afirmà el president de FGC, Ricard Font. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats