Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Ferran Sàez deixa petita la Biblioteca de La Granja d’Escarp en els trenta anys de l’equipamentL’escriptor granjolí ofereix una emotiva xarrada en la que repassa els seus records i rep una placa commemorativa


La Biblioteca de La Granja d’Escarp es va quedar petita aquest diumenge en el primer acte de commemoració dels seus trenta anys, que va tenir com a protagonista l’escriptor i filòsof granjolí Ferran Sàez Mateu.

Va ser un acte força emotiu, durant el qual Ferran Sàez va explicar les seves vivències d’infantesa, relacionades amb la Biblioteca, i on a més va llegir un parell de fragments de la seva extensa bibliografia, relacionats amb La Granja d’Escarp. Fins i tot diferents membres del Club de Lectura de la Biblioteca li van poder preguntar per un dels llibres que van llegir conjuntament. L’escriptor, visiblement emocionat, va agrair les mostres d’estima i admiració rebudes.

Al final de l’acte, l’alcalde Manel Solé li va lliura una placa commemorativa, amb una frase que el mateix Ferran l’hi havia confessat: “El difícil no és anar-se'n d'un lloc, el difícil és que aquest lloc vulgui anar-se'n de tu”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats