Lleida
5/16° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Festa de cloenda de la setena edició de la Bibliocursa d'Alpicat
La Biblioteca d’Alpicat va acollir aquest dijous la festa de la 7a edició de la Bibliocursa, que ha enregistrat unes xifres de rècord amb 833 llibres llegits.

Enguany s’han inscrit 106 nens i nenes, 61 dels quals han arribat a la meta, que consistia en llegir 11 llibres i resoldre un joc. D’ells, 7 es van inscriure però no van llegir cap llibre. En canvi 17 dels participants han llegit 5 o més llibres i 21 més han llegit menys de 4 llibres. Hi ha hagut 2 nenes que s’han quedat a un pas de la meta, amb 10 llibres. Entre tots els infants han llegit 833 llibres, una xifra força elevada i que suposa el rècord de totes les edicions de la Bibliocursa.

Es tracta d’una activitat estiuenca d’animació a la lectura per a joves lectors de 9 a 12 anys compta amb el patrocini de 80 entitats i comerços. Es desenvolupa durant tot l’estiu, comença el 18 de juny i finalitza el 7 de setembre.

La festa de cloenda va consistir en un berenar que va ser possible gràcies a la col•laboració dels comerços patrocinadors i de l’Ajuntament per a la compra de regals. A més, tots els participants, excepte els que no van llegir cap llibre, van rebre una entrada pels cinemes JCA d’Alpicat.

Tots els presents van entrar en e sorteig de 61 lots, amb regals com ara una bicicleta valorada en 180 euros, 5 drons, 5 càmeres esportives, 2 auriculars inalàmbrics, 5 altaveus sense fils, entrades de cinema, vals de bars i restaurants d’Alpicat, vals de roba i fotografia, dibuix original del dibuixant Ximi, 5 cadenes de música, 3 smartwatch, 40 vals de Wala de 10 euros, 4 llanternes de muntanya, vals per les perruqueries, cadira d’escriptori, caixes de fruita i cistelles, lots de papereria... i altres vals de comerços diversos i molts més regals.

Els 21 participants que no van arribar a la meta van rebre una entrada de cinema, una motxilla de Correus, bolis i caramels de La Caixa. Els que van llegir 5 llibres o més van rebre 1 entrada de cinema, 1 samarreta d’Alpicat, motxilla de Correus, motxilla del Consell Comarcal, bolis i caramels de la Caixa. Els participants amb 10 llibres llegits van obtenir un lot amb dos entrades de cinema, motxilla de Correus, motxilleta del Consell Comarcal, caramels i bolis de La Caixa.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats