Lleida
1 / 10° C (boira)
97% 26 km/h


Gairebé 6.400 persones visiten els espais museogràfics de la xarxa Dinosaures dels Pirineus durant l'estiuL'activitat més demanada ha estat la visita guiada al coll de Titanosaure, un fòssil de més de 5 metres de llargada trobat a Orcau, Pallars Jussà


Un total de 6.394 persones han visitat les exposicions o participat en alguna de les activitats que han organitzat els equipaments museogràfics d'Isona (Pallars Jussà) i Coll de Nargó (Alt Urgell) i que formen part de la xarxa Dinosaures dels Pirineus. Aquesta iniciativa de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) vol donar a conèixer el patrimoni paleontològic i la recerca sobre els dinosaures que van viure a Catalunya. Als Pirineus s'hi troben les restes més recents de dinosaures a Europa. Una de les activitats més exitoses ha estat la visita guiada al magatzem del Museu, on els visitants han pogut descobrir el coll de Titanosaure, un fòssil de més de 5 metres de llargada trobat a Orcau. Per aquest espai hi han passat, entre els mesos de juliol i agost, prop de 1.404 persones.

De l'1 de juliol l'11 de setembre, els visitants han pogut gaudir de visites guiades als jaciments paleontològics de dinosaures, de sopars gastronòmics vinculats al patrimoni o d'activitats infantils. Les activitats s'han complementat amb una intensa feina de recerca i treball de camp dels investigadors del Museu de la Conca Dellà i l'ICP que excaven principalment als mesos de juny, juliol i setembre.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats