Lleida
7/16° C (núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Guerrero, presidenta en funcions a la Bordeta fins que es faci l’assemblea veïnalTé la intenció de tornar-se a presentar com a presidenta


La presidenta de l’Associació de Veïns de la Bordeta, Mari Carmen Guerrero, segueix al capdavant de l’entitat però en funcions, a l’espera de poder ser ratificada pels socis en l’assemblea general que es celebrarà quan passi l’estat d’alarma. Aquesta assemblea, que no es va poder fer el 24 de març, tenia en l’ordre del dia un punt sobre la convocatòria d’eleccions o, si s’escau, de renovació de la junta directiva.

Al respecte, Guerrero va voler aclarir que té la intenció de tornar-se a presentar com a presidenta, però que continuarà en funcions fins que els socis la puguin ratificar en una assemblea que, lògicament, encara no té data. En aquest sentit, Guerrero espera que quan es pugui fer s’hagi desinfectat bé el casal social. Per la seva banda, l’Assemblea de la Bordeta va instar a Guerrero a “obrir un procés obert, participatiu i transparent per poder escollir una nova junta entre tots els socis i que no s’amagui sota una convocatòria ambigua i capciosa”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats