Lleida
1/11° C (sol)
97% 26 km/h


Homenatge a Amèlia Bernaus Valentines, veïna de Tàrrega que compleix 100 anysUsuària de la Residència de la Gent Gran Sant Antoni i a qui s’ha concedit la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya


La Residència de la Gent Gran Sant Antoni de Tàrrega ha celebrat avui els 100 anys de vida d’Amèlia Bernaus Valentines, usuària del centre. Nascuda a Anglesola, l’Amèlia ha viscut des de petita a la capital de l’Urgell i és molt coneguda entre els veïns de la localitat. Durant l’acte, l’homenatjada ha rebut la Medalla Centenària que concedeix la Generalitat de Catalunya acompanyada d’una carta de felicitació de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.

Per la seva part, l’Ajuntament de Tàrrega li ha lliurat una reproducció de la medalla de la ciutat de mans de l’alcaldessa Rosa Maria Perelló. La primera edil ha manifestat que “comptar amb persones com l’Amèlia, amb tanta experiència i bagatge, suposa un tresor per a la comunitat”. A la celebració d’aniversari també han assistit el fill de l’Amèlia, Joan Solé; la seva germana, Ramona Bernaus; i el director de la Residència Sant Antoni, Josep Lardies; acompanyats de Florentí Sans i Carmina Burgués com a representants de la fundació gestora del centre. La protagonista centenària ha rebut les mostres d’afecte per part de familiars, amics, companys i personal assistencial de la residència. L’Amèlia ha comentat que es troba bé de salut i ha parlat animadament amb els assistents.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats