Lleida
6/10° C (pluja)
97% 26 km/h


Infants i joves de les Ciberaules municipals celebren el final de cursEn un acte a CaixaForum Lleida, que ha inclòs actuacions musicals, representacions i projeccions de fotos de les activitats del curs. Al juliol, les ciberaules continuen l’activitat, adaptant les activitats i els horaris


Les Ciberaules municipals Moreres i Gairoles han celebrat aquest dijous el final de curs amb un acte festiu i lúdic a Caixaforum Lleida, que ha inclòs actuacions musicals i representacions treballades en el projecte educatiu del curs. Durant l’acte també s‘han projectat fotografies i vídeos de les activitats que s’han fet amb els nens i les nenes i els/les adolescents. Les seves famílies hi han estat convidades per compartir junts l’experiència que han viscut aquest 2015-2016.

Les Ciberaules municipals han atès aquest curs escolar 125 infants i joves d’entre 3 i 18 anys. Al mes de juliol es continua amb el projecte, tot i que adaptant-ne les activitats i els horaris. Les Ciberaules, dins de la Regidoria de les Polítiques per als Drets de les Persones, són centres de caràcter lúdic i educatiu, que ofereixen un servei d’atenció als infants i els joves, tant en horari extraescolar, com en els períodes de vacances, per contribuir a la socialització i la maduració dels infants en un entorn d’educació no formal. El projecte, d’iniciativa municipal, compta amb el suport de la Fundació la Caixa i l’Associació CEPS, que mitjançant convenis amb la Paeria aposten pel projecte donant-hi suport des del seu inici.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats