Lleida
9-25° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Josep Pàmies es negarà a pagar la multa de SalutDefensava l’MMS per l’autisme i diu que no hi ha motius per acusar-lo “d’estafador”


Josep Pàmies es nega a pagar la multa que li imposa el Departament de Salut per “fer promoció i publicitat” d’un producte no autoritzat per tractar l’autisme, perquè considera que no hi ha fonament per acusar-lo “d’estafador”.

“Nosaltres hem de defensar-nos de les multes i contraataquem amb querelles”, va explicar ahir en un acte a Balaguer. Pàmies es reafirma en la intenció de no pagar la multa de 600.000 euros que li ha imposat el Departament de Salut per “fer promoció i publicitat’’ d’un producte no autoritzat. A més, el pagès va explicar que han tancat la seva pàgina de Facebook “amb 330.000 seguidors” i “s’han quedat tots els continguts”. 

El teatre de Balaguer es va omplir en l’acte Sabers Populars i llibertat d’expressió, el primer dels tres que han impulsat per recaptar diners, en què hi han participat entre d’altres Teresa Forcades i la cantant Lídia Pujol. En aquest sentit, també va afegir que els fons recaptats de l’entrada a actes com el d’aquest diumenge serviran per tenir “eines jurídiques” per “contraatacar” a tota la gent que està fent “molt mal” a la llibertat d’expressió i d’opinió, detalla.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats