Lleida
4/19° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

La BiblioCursa es presenta per als alumnes de l’escola Doctor Serés d’AlpicatLa inscripció podrà ser formalitzada del 17 de juny al 12 de juliol


La Biblioteca d’Alpicat va presentar als alumnes de tercer de l’Escola Doctor Serés de la localitat la vuitena edició d’una de les activitats més esperades que se celebrarà durant les vacances de l’estiu: la BiblioCursa.

Es tracta d’una cursa lectora, una activitat d’animació a la lectura adreçada a lectors de cicle mitjà i superior i tindrá lloc durant les vacances d’estiu, fins al dia 6 de setembre. Es podrà formalitzar la inscripció en el perídode que va des del 17 de juny fins al 12 de juliol. Els joves lectors hauran de llegir fins a vuit llibres i resoldre un qüestionari, tot a través d’un passaport lector dissenyat per Albert Vidal.

La festa de cloenda, que inclourà un bon berenar i un emocionant sorteig de regals, està prevista per al dia 18 de setembre. Aquesta activitat compta amb el suport de l’Ajuntament d’Alpicat i a més, està patrocinada per gairebé 80 empreses, comerços i entitats.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats