Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Casa de Aragón de Lleida celebra el Dia del Soci amb un dinar de germanorEl tinent d’alcalde Joan Gómez participa en l’acte al qual assisteixen un centenar de membres del centre regional


La Casa de Aragón de Lleida ha celebrat avui el Dia del Soci, congregant un centenar dels seus membres en el dinar de germanor al seu estatge social.

El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Joan Gómez, juntament amb els regidors Paco Cerdà, José María Córdoba i Dolors López, ha assistit al dinar que s’ha fet a la casa regional i que ha consistit en una caldereta de pastor típica aragonesa.

El president de l'entitat, Jesús Monter, i el president de la Federació de Cases i Centres Regionals de Lleida i vicepresident de la Federació Espanyola, Cosme García, han explicat els assistents el moment que viuen les cases regionals i els projectes de futur.

El Dia del Soci de la Casa de Aragón és una celebració tradicional del centre regional lleidatà, que té els seus orígens fa dècades, en les trobades que anualment tenir lloc a la partida de Grenyana, i que incloïa fins i tot una celebració religiosa. Amb els anys, aquest esdeveniment ha passat a organitzar-se en l’estatge social del centre.

Informació i fotografia: Ajuntament de Lleida

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats