Lleida
2/8° C (núvols)
97% 26 km/h


La Casa de Aragón de Lleida comença les festes del Pilar amb el pregóA càrrec del president de la Diputació d’Osca, Miguel Gracia


La Casa de Aragón de Lleida ha iniciat aquest dimecres els actes de les festes del Pilar amb el pregó, que ha anat a càrrec del president de la Diputació d’Osca, Miguel Gracia.

El paer en cap, Àngel Ros, acompanyat del tinent d’alcalde Joan Gómez, ha posat en valor la contribució de les entitats regionals a vida cultural i social de la ciutat i ha agraït que un any més l’entitat aragonesa obri la seva festa a la ciutadania i que comparteixin amb els lleidatans i les lleidatanes les seves tradicions. Ros ha recordat els vincles que uneixen les dues comunitats, la catalana i l’aragonesa i també ha agraït la presència de Miguel Gracia, qui ha signat en llibre d’honor de la casa regional.

Ros ha participat en la imposició de bandes, que s’ha fet a la reina major, la dama d’honor i el “zagal”, i també en el lliurament de les plaques d’honor que ha lliurat amb el president i el vicepresident de l’entitat, Jesús Monter i Víctor Anadón, respectivament, al regidor de la Paeria, Paco Cerdà i al sr. Rodrigo.

Informació: Ajuntament de Lleida / Fotografia: Hermínia Sirvent

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats