Lleida
9/15° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

La FAVLL també planta a Pueyo en l'acte de la Plaça de l’U d’OctubreEn solidaritat amb l'AAVV de Cappont, que no ha estat inclosa a l'organització.


La Federació d’Associacions de Veïns de Lleida (FAVLL), presidida per Toni Baró, secundarà l'absència de la Associació de Veïns de Cappont en l'acte d'inauguració de la Plaça de l’U d’Octubre, situada al final del Carrer Marquès de Leganés, darrere del Centre d’Atenció Primària (CAP) del barri. “Ens sembla imperdonable que la Paeria no hagi inclòs a l'entitat veïnal dins de les col·laboracions en l'acte de presentació quan van ser els principals promotors arran dels fets viscuts el dia del referèndum i, per aquest motiu, no assistirem a l'acte en solidaritat amb la Associació de Veïns de Cappont” va explicar Baró, que va afegir que “desconeixem si han obviat a l'associació voluntàriament o per distracció. Si es tracta d'un descuit, poden reconèixer la labor de l'associació públicament en la inauguració, encara que si ha estat una exclusió voluntària, llavors estaríem parlant d'una vulneració en les competències de l'organització i, per tant, com a federació que acull a la resta d'associacions veïnals, hauríem de tenir una reunió amb el consistori per a parlar sobre el seu posicionament”.

Malgrat que la Paeria no ha inclòs en els actes d'inauguració de la nova plaça a la Associació de Veïns de Cappont, sí que ho ha fet amb altres entitats del barri que participaran activament en l'acte com alguns representants dels CDR de Cappont, els Cantaires de Ponent o el Col·lectiu Cultural de Cappont.

“Des de la FAVLL volem donar suport a les associacions de veïns de Lleida que lluiten dia a dia i any rere any perquè la vida municipal als barris sigui de qualitat; es preocupen per l'estat dels carrers i les infraestructures, informen els veïns, consensuen les seves iniciatives i promouen activitats” va dir Baró i va agregar que “la Associació de Veïns de Cappont va promoure aquesta iniciativa des del primer moment”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats