Lleida
21-37° C (sol)
97% 26 km/h


La Guàrdia Civil retira i destrueix dues granades de mà a Coll de NargóL'operació es va dur a terme divendres passat, després de rebre l'alerta d'un veí de la localitat


El Grup Especialista en Desactivació d'Explosius (GEDEX) de la Guàrdia Civil ha retirat dos granades de mà, que aparentment haurien estat utilitzades durant la Guerra Civil espanyola, localitzades en una finca particular de Coll de Nargó (Alt Urgell).

Els efectius policials van dur a terme aquesta operació divendres passat, després de ser alertats per un veí de la localitat alturgellenca. Aleshores, després de comprovar l'estat dels artefactes, els van traslladar a un lloc segur per analitzar-los i, posteriorment, destruir-los. Des de la Guàrdia Civil recorden que en cas de trobar qualsevol objecte que pugui ser explosiu, incendiari o pirotècnic aquest no s'ha de moure ni tocar i que s'ha d'avisar als serveis d'emergència.

El cos policial també recomana aportar les coordenades GPS del lloc on s'ha localitzar, les quals es poden obtenir a través de molts dispositius mòbils.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats