Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/h


La Guàrdia Civil traslladarà Forn fins a Brians 2 aquest dijous i els Mossos el portaran a l'Ajuntament l'endemàL'exconseller anirà al consistori divendres i dissabte i encara no se sap quan tornarà a Soto del Real


La Guàrdia Civil traslladarà Joaquim Forn a la presó de Brians 2 aquest dijous perquè prengui possessió del seu càrrec de regidor de Barcelona, segons ha informat la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima. Forn sortirà de Soto del Real dijous amb una "conducció especial i directa" fins a Brians 2, el centre de trànsit entre els Serveis Penitenciaris de la Generalitat i Institucions Penitenciàries del govern espanyol. A partir d'aquí, els Mossos d'Esquadra portaran Forn a l'Ajuntament divendres i dissabte, el primer dia per registrar els documents necessaris per fer la declaració de bens i activitats, i el segon per prendre part en el ple de constitució. En funció de l'hora que acabi, el Tribunal Suprem decidirà quan tornarà a Madrid.

El retorn podria ser el mateix dissabte, però també diumenge o bé dilluns. El canvi de custòdia entre els Mossos i la Guàrdia Civil serà de nou a Brians 2. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats