Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/h


La Llar d’Infants i l’Escola Joan XXII de les Borges celebren el final de curs amb festes i activitats
La Llar d’Infants Municipal i l’Escola Joan XXIII de les Borges Blanques han celebrat aquest darrer cap de setmana les seves tradicionals festes de fi de curs, amb nombroses activitats.

L’AMPA de la Llar d’Infants Joan XXIII va donar el tret de sortida el divendres amb un sopar que va comptar amb un grup d’animació i activitats per als més petits. A la vetllada, que es va celebrar al pati del centre, hi va participar tot el personal docent, una setantena de pares i una trentena d’infants.

El dissabte, va ser el torn de l’AMPA de l’Escola Joan XXIII de la capital garriguenca, que va començar les activitats a les 9 del matí amb una bicicletada i una caminada pels voltants del terme. A les 11 hores van obrir les portes del centre on es van poder visitar exposicions de treballs dels alumnes i imatges de “l’Escola d’avui i d’ahir”, entre altres, a més de dur a terme tallers de pintar cares, escacs, sardanes, pintar amb xocolata, karaoke, jocs amb la consola Wii, de tennis taula gràcies a la col·laboració del club de les Borges, i una festa de l’escuma en col·laboració amb els Bombers, que també van ensenyar un dels seus camions a tots els assistents.

A la festa que es va dur a terme al pati de l’escola també hi havia inflables, tricicles i patins en línia, i un fotocall per fer-se fotos divertides, i hi van participar al voltant de 500 persones, entre alumnes i familiars. A les 14 hores unes 280 persones van anar cap al Pavelló de l’Oli a continuar la jornada amb un dinar popular, una demostració de batucada, un espectacle de màgia, berenar, el sorteig d’un pernil i un ball per als alumnes, que es va allargar fins a les 20 hores.

Informació i fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats