Lleida
11-24° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, clourà la 29a Trobada Empresarial al PirineuL'esdeveniment, que arrenca aquest dijous, espera superar els 600 assistents


La ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, farà la cloenda de la 29a Trobada Empresarial al Pirineu. L'acte de clausura tindrà lloc aquest divendres, a les 19.30 hores, a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell i estarà presidit pel cap de Govern d’Andorra, Antoni Martí. En aquesta edició, que porta com a títol “Liderant un creixement sostenible”, la Trobada espera superar els 600 assistents que va assolir en l’edició anterior.

Consolidada com una de les cites econòmiques amb més participació de Catalunya, a partir d'aquest dijous comptarà amb la participació del fundador del Grupo Hotusa, Amancio López, el millor mentalista d’Europa, Javier Luxor, la psicòloga clínica i col·laboradora externa del FC Barcelona i responsable de gestió d’equips del restaurant El Celler de Can Roca, Inma Puig o l’exministre del Govern espanyol, José Manuel García-Margallo, entre d'altres.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats