Lleida
11 / 27° C (sol)
97% 26 km/h


La Paeria demana a l'empresa que desallotgi la 'disc' de GardenyL'Ajuntament, que a l'octubre va rescindir el contracte a la concessionària, "treballa" perquè li retornin les claus


La Paeria ha reclamat a l'empresa que gestionava la discoteca de Gardeny que retorni la clau i que deixi lliure l'espai habilitat com a local d'oci nocturn. El ple de la Paeria d'octubre de l'any passat va acordar rescindir el contracte a l'empresa Àgora de l'Est, que gestionava la discoteca The Hill situada al Turó de Gardeny, per l'impagament de més d'un milió d'euros del cànon de la concessió administrativa de l'espai. Per la seva banda, l'empresa va decidir presentar un contenciós judicial, que encara no s'ha resolt. 

Mentrestant, l'empresa segueix ocupant l'antic local d'oci ja que tampoc ha tornat les claus del mateix, segons van informar fonts de la Paeria, que han afegit que "s'està treballant perquè tornin les claus, però mentre això no passi el que passi a aquell espai és responsabilitat de l'empresa ".

Per la seva banda, fonts de l'empresa no van informar ahir sobre aquesta qüestió "perquè tot el tema està en mans del nostre servei jurídic", del qual tampoc van facilitar el contacte. La Paeria va iniciar l'expedient de rescissió del contracte a l'empresa fa un any, però el va ajornar a l'espera del pronunciament de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat i també perquè la concessionària es va comprometre a pagar part del deute. 

No obstant això, a l'octubre l'Ajuntament, ja amb l'aval de la comissió i de la majoria dels grups municipals, va rescindir el contracte. L'empresa sempre ha denunciat que per culpa del retard en l'adjudicació no va poder començar a treballar l'estiu de 2015, de manera que va rebutjar pagar el cànon del primer any. D'aquí es van succeir diversos desencontres per impagament entre el consistori i l'empresa concessionària, que ara haurà de dilucidar el Jutjat. En tot cas, aquest conflicte ha fet que la discoteca de Gardeny s'hagi tancat i que, almenys aquest estiu, no pugui funcionar, ja que no hi ha temps de tornar a licitar la contractació

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats